Προϊόντα για για κοπή (384)

Αυτόματος καμπτήρας στυλών από δίσκο τύπου πηνίου

Αυτόματος καμπτήρας στυλών από δίσκο τύπου πηνίου

Διπλής κατεύθυνσης αυτόματος μηχανισμός κάμψης στυπτηριών από πηνίο με σύστημα κάμψης δίσκου για την παραγωγή στυπτηριών και κομμένων σε μέγεθος ράβδων χρησιμοποιώντας σύρματα έως Ø 14 mm (#4). Κινητήρας από ηλεκτρικούς σερβοκινητήρες. Οι αυτόματοι μηχανισμοί κάμψης στυπτηριών Formula Disk είναι εξοπλισμένοι με: Max. ταχύτητα έλξης 200 m/min (660 ft/min); Ισιωτήρες (οριζόντιοι/κατακόρυφοι) με ηλεκτρονική ρύθμιση και ανεξάρτητη θέση για τα 2 σύρματα με Joystick; Συσκευή κατά της στρέψης (Προαιρετική); Κοπή με Brushless κινητήρες; Υποστήριξη μέσω διαδικτύου. Επεξεργασμένος τύπος σύρματος: Πηνίο Μονοδιάστατο: 1 Ø 5÷14 mm (#4) Διπλό: 2 Ø 5÷10 mm (#3) Ταχύτητα έλξης: 200 m/min (660 ft/min) Ταχύτητα κάμψης: 2345°/sec Μέση κατανάλωση ενέργειας: 5 kWh
Αυτόματος καμπτήρας στήριξης από ρόλο 20

Αυτόματος καμπτήρας στήριξης από ρόλο 20

Διπλής κατεύθυνσης αυτόματος μηχανισμός κάμψης σιδηροτροχιών από ρολό για την παραγωγή σιδηροτροχιών και κομμένων σε μέγεθος ράβδων χρησιμοποιώντας σύρματα έως Ø 20 mm (#6). Κινητήρας από ψηφιακούς ηλεκτρικούς σερβοκινητήρες. Οι αυτόματοι μηχανισμοί κάμψης σιδηροτροχιών Coil 20 είναι εξοπλισμένοι με: Μέγιστη ταχύτητα έλξης 140 m/min (460 ft/min) Ισιωτήρες (οριζόντιοι/κατακόρυφοι) με ηλεκτρονική και ανεξάρτητη ρύθμιση για τα 2 σύρματα με joystick Ηλεκτρονική συσκευή κατά της στρέψης (Προαιρετική) Έλξη με 4 κινητήρες και 4 τροχούς έλξης Μονάδα κοπής με ρυθμιζόμενο οδηγό σύρματος, αναστρέψιμες κινητές και σταθερές λεπίδες κοπής Web Τηλεβοήθεια Επεξεργασμένος τύπος σύρματος: Ρολό Μονοδιάστατο: 1 Ø 8÷20 mm (#6) Διπλό: 2 Ø 8÷16 mm (#5) Ταχύτητα έλξης: 140 m/min (460 ft/min) Ταχύτητα κάμψης: 1668°/sec Μέση κατανάλωση ενέργειας: 5 kWh
Μηχανή ευθυγράμμισης και σχηματισμού lista bend 20r

Μηχανή ευθυγράμμισης και σχηματισμού lista bend 20r

Μηχανή ευθυγράμμισης και σχηματισμού πολυκόπτη χρησιμοποιώντας πηνία έως Ø 20mm για την παραγωγή ευθειών ράβδων, μεγάλων σφιγκτήρων και σχημάτων με καμπύλες και στις δύο άκρες. 4 τροχοί κίνησης μονάδας έλξης που οδηγούνται από σερβοκινητήρες για παραγωγή υψηλής ταχύτητας; Μέγιστη ταχύτητα έλξης 140 μ/λεπτό; Το σύστημα ευθυγράμμισης χρησιμοποιεί ρότορες, καθένας αφιερωμένος σε μια διάμετρο ράβδου, που εγγυάται τέλεια ευθείες ράβδους και αλλαγές διαμέτρου καλωδίου σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα; Μονάδα κοπής που οδηγείται από σερβοκινητήρα εγγυάται υψηλή ταχύτητα και υψηλή ακρίβεια κοπής; 2 διπλής κατεύθυνσης μονάδες κάμψης λειτουργούν "εκτός σύνδεσης" ώστε οι ράβδοι να κάμπτονται σε "κρυφό χρόνο"; Αυτόματη αλλαγή εργαλείων κάμψης για υψηλότερη παραγωγικότητα; Καρότσι ευθυγράμμισης για την αυτόματη συλλογή και ταξινόμηση των παραγόμενων ράβδων. Επεξεργασμένος τύπος καλωδίου: Πηνίο Ικανότητα ευθυγράμμισης: 1 Ø 6÷20 mm (#6) Ικανότητα κάμψης: 1 Ø 6÷20 mm (#6) Ταχύτητα έλξης: 140 μ/λεπτό (460 ft/min) Ταχύτητα κάμψης: 320°/δευτερόλεπτο Μέση κατανάλωση ενέργειας: 20 kWh
Ετικέτα κοπής ζωντανής ύφανσης προσαρμοσμένες

Ετικέτα κοπής ζωντανής ύφανσης προσαρμοσμένες

Ετικέτα υφασμένη σε υψηλή ανάλυση για μόδα, ύφασμα σατέν πολυεστέρα, κοπή στο περίγραμμα και έτοιμη προς ραφή. Δείγμα διαθέσιμο (λόγω υψηλού κόστους συνιστάται να επιβεβαιωθεί από το σχέδιο). Πώς να τις εφαρμόσετε μέσω απλής ραφής. Ελάχιστη ποσότητα: 500 τεμ Διαθέσιμη τιμοκατάλογος: Ν. 3
ST

ST

Βραχίονας Υλικό: Χάλυβας
Γραμμή ψυχρής κύλισης coldrive mo

Γραμμή ψυχρής κύλισης coldrive mo

Η γραμμή Coldrive MO είναι μια γραμμή ψυχρής έλασης με μονό οριζόντιο καστάνιο έλξης για την παραγωγή λείων και ραβδωτών σύρματων από Ø 4 έως Ø 16 mm. Αυτή η γραμμή ψυχρής έλασης είναι εντελώς αρθρωτή και η διαδικασία έλασης γίνεται μέσω καστάνιου έλξης και κασετών κυλίνδρων για έλαση/προφίλ. Κινητήρας από ηλεκτρικούς ασύγχρονους σερβοκινητήρες ψηφιακά ελεγχόμενους. Μέγιστη ταχύτητα έλξης 8 m/s (υψηλότερες ταχύτητες κατόπιν αιτήματος) Συμπαγής διάταξη Υψηλή προσαρμοστικότητα "Ασύγχρονος κινητήρας διανυσματικής κίνησης" χαμηλής κατανάλωσης, υψηλής ισχύος Φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό για τη διαχείριση της διαδικασίας ψυχρής έλασης Διαδικτυακή τηλεβοήθεια Άλλες γραμμές ψυχρής έλασης Γραμμή με 1 ή 2 περάσματα με μονό κατακόρυφο καστάνιο έλξης MV 4 12 mm (12 m/s) Γραμμή πολλαπλών περασμάτων και πολλαπλών κατακόρυφων καστανιών έλξης 2MV 3,4 12 mm (12 m/s) 3MV 3,4 10 mm (16 m/s) 4MV 3 8 mm (16 m/s) "Coldrive" MO με μονό οριζόντιο καστάνιο έλξης MO 4,5 12 mm (8 m/s) MO 4 12 mm (8 m/s) Αριθμός περασμάτων: 2 Μέγιστη ταχύτητα: 8 m/s Διάμετρος εξόδου σύρματος: 4÷16 mm
Πικάντικο Καλαβρέζικο Σαλάμι - Καλαβρέζικα Χαρτοσκευάσματα

Πικάντικο Καλαβρέζικο Σαλάμι - Καλαβρέζικα Χαρτοσκευάσματα

Το Σαλαμίνιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αλλαντικά στην Ιταλία. Εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε μια Καλαβρέζικη εκδοχή του, που ξεχωρίζει για το έντονο κόκκινο χρώμα και την πικάντικη γεύση. Παράγεται αυστηρά από τον ώμο και την κοιλιά του χοίρου, στα οποία προστίθεται λίπος, όλα ψιλοκομμένα ξεχωριστά και στη συνέχεια αναμειγμένα μαζί με την προσθήκη τυπικών μπαχαρικών των Καλαβρέζικων αλλαντικών: πιπέρι, καυτερή πιπεριά, άγριο μάραθο. Η ζύμη τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει την κλασική μορφή του σαλαμινιού. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 40 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και για να γεμίσει σάντουιτς. ΒΑΡΟΣ: 500/550g Βάρος: 0.350 kg Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252 Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Καλαβρέζικο Καποκόλο - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Καλαβρέζικο Καποκόλο - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Το Καποκόλο Καλαβρίας προέρχεται από την επεξεργασία του ανώτερου τμήματος του λαιμού του χοίρου και από ένα μέρος του ώμου. Τα κρέατα αλατίζονται και μασάζονται προσεκτικά στο χέρι και στη συνέχεια τοποθετούνται σε φυσικό έντερο και ωριμάζουν για περισσότερους από 90 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Κατά τη διάρκεια της αλατοποίησης προστίθενται μπαχαρικά και αρωματικά βότανα τυπικά της καλαβρέζικης συνταγής, μεταξύ των οποίων η απαραίτητη σκόνη τσίλι. Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά Βάρος: 500/550g Βάρος: 0.550 kg Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252
Σφράγιση Μετάλλου 4.0 - Καινοτόμος Σφράγιση Μετάλλου

Σφράγιση Μετάλλου 4.0 - Καινοτόμος Σφράγιση Μετάλλου

Χάρη στο λογισμικό διαχείρισης τελευταίας γενιάς (MRP) που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε όλους τους διάφορους τομείς της επιχείρησης (αγορές, πωλήσεις, λογιστική, πρόοδος παραγωγής μέσω MRP, στατιστικά κ.λπ.) και να παρακολουθούμε ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του υλικού κατά την είσοδο και την παραγωγή, χάρη στη σύνδεση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των μηχανών και του Συστήματος MRP προγραμματισμού, που επιτρέπει άμεση συνεργασία μεταξύ χειριστών, μηχανών και ελέγχων και συλλογή δεδομένων παραγωγής (εκτελούμενα κομμάτια, χρόνοι επεξεργασίας κ.λπ.) σε πραγματικό χρόνο για να παρακολουθούμε την παραγωγικότητα. Ιχνηλασιμότητα --> ιχνηλασιμότητα ενσωματωμένη στις παρτίδες: πρώτη ύλη, φάσεις παραγωγής, επεξεργασίες, τελικό προϊόν Έλεγχοι --> Τα ειδικά μέρη ελέγχονται συστηματικά κατά τη διάρκεια όλων των επιμέρους φάσεων με εργαλεία που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το λογισμικό της επιχείρησης (MRP), έτσι ώστε να αποθηκεύονται αυτόματα τα δεδομένα μέτρησης, αποφεύγοντας το ανθρώπινο λάθος.
Καλαβρέζικη Σκιατσιτίνα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Καλαβρέζικη Σκιατσιτίνα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Η σούπρεσσα σκιacciata είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αλλαντικά της Καλαβρίας. Παράγεται από τα καλύτερα μέρη του μηρού του χοίρου, τα οποία ψιλοκόβονται σε μέτρια κομμάτια και αναμειγνύονται με το λαρδί, επίσης ψιλοκομμένο σε μέτρια κομμάτια. Προστίθενται τα χαρακτηριστικά μπαχαρικά της Καλαβρίας. Όλα αυτά τοποθετούνται σε έντερο και αφήνονται να ωριμάσουν για περισσότερες από 45 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία. Στη μέση της ωρίμανσης, το αλλαντικό πιέζεται για να πλατυνθεί και από εδώ προέρχεται το όνομα σούπρεσσα ή σκιacciata, αποκτώντας το χαρακτηριστικό σχήμα που όλοι γνωρίζουμε. ΒΑΡΟΣ: 300/350 γ Βάρος: 0.350 κιλά Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252
Πικάντικη Καλαβρέζικη Σπιανάτα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Πικάντικη Καλαβρέζικη Σπιανάτα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Η Σπιανάτα ή Σκιατσάτα είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αλλαντικά της Καλαβρίας. Παράγεται από τα καλύτερα μέρη του μηρού του χοίρου, τα οποία ψιλοκόβονται σε μέτρια κομμάτια και αναμειγνύονται με το λαρδί, επίσης ψιλοκομμένο σε μέτρια κομμάτια. Προστίθενται τα χαρακτηριστικά μπαχαρικά της Καλαβρίας, όπως το άγριο μάραθο και η απαραίτητη σκόνη τσίλι. Όλα αυτά τοποθετούνται σε έντερο και αφήνονται να ωριμάσουν για περισσότερες από 60 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία. Στη μέση της ωρίμανσης, το αλλαντικό πιέζεται για να πλατυνθεί και από εδώ προέρχεται το όνομα σπιανάτα, αποκτώντας το χαρακτηριστικό σχήμα που όλοι γνωρίζουμε. Κατηγορία: Αλλαντικά Καλαβρίας Βάρος: 500/550g Βάρος: 0.550 kg Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252
CYC

CYC

Μετρητής χτυπημάτων Υλικό: Πολυαμίδιο + FV Μέγ. Θερμ.: 120 °C
Μηχανή κοπής οπλισμού C 45 ST

Μηχανή κοπής οπλισμού C 45 ST

Μηχανή κοπής οπλισμού για γρήγορη κοπή ράβδων. Σύστημα κοπής χωρίς επαναλήψεις. Ικανότητα 1 ράβδου Ø 40 mm (#11) 50 κοπές/λεπτό Κοπές ανά λεπτό: 50 Εγκατεστημένη ισχύς: 3 kW Βάρος μηχανής: 650 kg (1435 lb) Διαστάσεις μηχανής: 110x65x100(h)cm (43"x26"x39"h)
Καλαβρέζικη Pancetta Tesa - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Καλαβρέζικη Pancetta Tesa - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Η τυλιγμένη μπέικον προέρχεται από την αδύνατη κοιλιακή περιοχή του χοίρου, η οποία μαλάσσεται προσεκτικά στο χέρι και αρωματίζεται με τα χαρακτηριστικά μπαχαρικά μας. Αφήνεται να ωριμάσει στην αρχική της μορφή για περισσότερες από 70 ημέρες σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Στο τέλος της ωρίμανσης, παρουσιάζει στρώσεις κόκκινου και ροζ λευκού χρώματος, έχει μαλακή υφή με ευχάριστο άρωμα και είναι πολύ λεπτή στη γεύση. Αν κοπεί σε λεπτές φέτες, λιώνει στο στόμα. Κατηγορία: Καλαβρέζικες αλλαντικές Βάρος: 500/550g Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252
Ηλεκτρονικά Στοιχεία - Καινοτόμη Χύτευση Μετάλλου

Ηλεκτρονικά Στοιχεία - Καινοτόμη Χύτευση Μετάλλου

Το τμήμα Σχηματισμού Μετάλλου για τις εργασίες Κοπής και Σχηματισμού διαθέτει πιέσεις από 15 Τ. έως 400 Τ. εξοπλισμένες για αυτόματες εργασίες από ταινία. Τα Κομμάτια που Κόβονται και Σχηματίζονται παράγονται σύμφωνα με το σχέδιο του Πελάτη και παρέχονται πλήρη με θερμικές και επιφανειακές επεξεργασίες. Οι Στοχοθετημένοι Τομείς στους οποίους εργαζόμαστε είναι: Γεωργία Αυτοματοποίηση και ρομποτική Αυτοκινητοβιομηχανία Κατασκευές Ηλεκτρομηχανική Υδραυλικά Υδραυλική
Cicorino - Baby Leaf (λαχανικά φύλλων για κοπή)

Cicorino - Baby Leaf (λαχανικά φύλλων για κοπή)

Υπάρχουν δύο τύποι ραδίκι, το ραδίκι με πράσινα φύλλα και το ραδίκι με κόκκινα φύλλα. Το πράσινο είναι γενικά λιγότερο πικρό σε σύγκριση με το κόκκινο, το οποίο θυμίζει τη γεύση του ραντίκιου. Το ραδίκι βοηθά στην ανακούφιση και μείωση των γαστροοισοφαγικών διαταραχών, διευκολύνοντας την πέψη των τροφών. Μειώνει το φούσκωμα και τα κυκλοφορικά προβλήματα χάρη στην παρουσία λυκοπενίου και πολλών ανόργανων αλάτων. Ποικιλία baby leaf. Δυνατότητα χρήσης για την παρασκευή μιξτασίας. Διαθέσιμο σε μαύρες κούτες ή θερμοσυστεγασμένο πολυστυρένιο των 500 γρ. και 1 κιλού.
Συσκευή ανύψωσης με εύκολο γάντζο

Συσκευή ανύψωσης με εύκολο γάντζο

Η συσκευή ανύψωσης EASY HOOK επιτρέπει τη διαχείριση οποιουδήποτε φορτίου σε πλήρως ασφαλείς συνθήκες. Η συσκευή απελευθέρωσης επιτρέπει στον χειριστή να εκφορτώνει τα φορτία αυτόματα, με πολύ γρήγορο και ασφαλή τρόπο.
Mizuna - Μικρό Φύλλο (λαχανικά φύλλων για κοπή)

Mizuna - Μικρό Φύλλο (λαχανικά φύλλων για κοπή)

Η ανατολική καλλιέργεια, που καλλιεργείται πολύ στην Ιαπωνία, έχει στενά, επιμήκη και οδοντωτά φύλλα, σκούρου πράσινου χρώματος και λευκούς μίσχους. Έχει φρέσκια και αφρώδη γεύση, ελαφρώς πικάντικη με μια λεπτή νότα μουστάρδας. Μπορεί να καταναλωθεί τόσο ωμή όσο και μαγειρεμένη. Ποικιλία baby leaf. Δυνατότητα χρήσης για την παρασκευή μιξταρίσματος. Διαθέσιμη σε μαύρες κούτες ή θερμοσυστεγασμένο πολυστυρένιο των 500 γρ. και 1 κιλού.
MiniFive - ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΦΟΡΤΩΣΗΣ 5 ΑΞΟΝΩΝ

MiniFive - ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΦΟΡΤΩΣΗΣ 5 ΑΞΟΝΩΝ

Το Minifive είναι ένα οριζόντιο κέντρο εργασίας 5 αξόνων με αυτόματη φόρτωση. Σχεδιασμένο για την επεξεργασία συντεθειμένων υλικών και πολύτιμων μετάλλων. Έχει αναστραμμένη διάταξη για να αποτρέπει την επαφή των ιχνών και των καπνών με τα μηχανικά μέρη.
Καλαβρέζικο Φιλέτο - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Καλαβρέζικο Φιλέτο - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Το Φιλέτο προέρχεται από την επεξεργασία της χοιρινής λόντσας. Το κρέας αλατίζεται και μασάρεται προσεκτικά στο χέρι και στη συνέχεια τοποθετείται σε φυσικό έντερο και ωριμάζει για περισσότερες από 70 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Κατά τη διάρκεια της αλατοποίησης προστίθενται μπαχαρικά και αρωματικά βότανα που είναι χαρακτηριστικά της καλαβρέζικης συνταγής. Κατηγορία:Καλαβρέζικα αλλαντικά ΒΑΡΟΣ:500/550g Βάρος:0.550 kg Συστατικά:Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα:δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά:E301 Συντηρητικά:E250-E252
DIECUTTER FPE2-M EUROFORO - Μηχανή κοπής με μηχανικό πεντάλ, πλήρης με κατάλληλο κοπτικό

DIECUTTER FPE2-M EUROFORO - Μηχανή κοπής με μηχανικό πεντάλ, πλήρης με κατάλληλο κοπτικό

ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΠΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ FPE2-EURO M - EURO-HOLE Η μηχανή κοπής FPE2-EURO M είναι μια απλή και ασφαλής μηχανή με στιβαρή μεταλλική κατασκευή που επιτρέπει την πραγματοποίηση μιας τρύπας 32 mm σε χαρτόνι, μπλίστερ, πλαστικό, δέρμα κ.λπ. με πάχος έως 3 mm. Η πρέσα είναι εύκολα αντικαταστάσιμη και είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή εξαγωγής από καουτσούκ για να διευκολύνει την εξαγωγή των απορριμμάτων. Η λειτουργία είναι χειροκίνητη μέσω μηχανικού πεντάλ. Η πρέσα είναι ένα στοιχείο που υπόκειται σε φθορά και πρέπει να αντικαθίσταται περιοδικά. Μέγιστο βάρος χαρτιού που μπορεί να τρυπηθεί: 800 g/m² Μέγεθος πρέσας: 30x60 mm Διαστάσεις: 550x410x1150 mm
Καλαβρέζικη Σπιανάτα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Καλαβρέζικη Σπιανάτα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Η Σπιανάτα ή Σκιατσάτα είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αλλαντικά της Καλαβρίας. Παράγεται από τα καλύτερα μέρη του μηρού του χοίρου, τα οποία ψιλοκόβονται σε μέτρια κομμάτια και αναμειγνύονται με το λαρδί, επίσης ψιλοκομμένο σε μέτρια κομμάτια. Προστίθενται τα χαρακτηριστικά μπαχαρικά της Καλαβρίας, όπως το άγριο μάραθο και η απαραίτητη σκόνη τσίλι. Όλα αυτά τοποθετούνται σε έντερο και αφήνονται να ωριμάσουν για περισσότερες από 60 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία. Στη μέση της ωρίμανσης, το αλλαντικό πιέζεται για να ισιώσει και από εδώ προέρχεται το όνομα σπιανάτα, αποκτώντας το χαρακτηριστικό σχήμα που όλοι γνωρίζουμε. Κατηγορία: Αλλαντικά Καλαβρίας Βάρος: 500/550g Βάρος: 0.550 kg Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252
Καλαβρέζικη Σκιανκάτα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Καλαβρέζικη Σκιανκάτα - Καλαβρέζικα Λουκάνικα

Η Σκιανκάτα Καλαβρέζε είναι μια αναβίωση του ωμού προσούτο και προέρχεται από την κοπή του μηρού. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξηράνσεως της σκιανκάτας ξεπερνά τους 180 ημέρες, και είναι η πιο ευαίσθητη φάση που θα καθορίσει την ποιότητα του προϊόντος. Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά Βάρος: 500/550g Βάρος: 0.550 kg Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252
TRGSI - ΣΠΙΝΕΡ ΚΟΠΗΣ ΓΩΝΙΩΝ TRGSI

TRGSI - ΣΠΙΝΕΡ ΚΟΠΗΣ ΓΩΝΙΩΝ TRGSI

Γωνιακή κοπή από 20° έως 160° για μεμονωμένες και πακέτα σανίδων